Ondernemen in Spanje

OVER ONZE DIENSTEN:

Stichting Internationaal Zakendoen is een onafhankelijke en objectieve partij die u adviseren over alle aspecten van het zakendoen in Spanje. Wij hebben ervaring met landen als Frankrijk, Duitsland, Belgie, Engeland ,en vele andere landen. Naast bedrijfsadvies en fiscale dienstverlening, leveren wij diverse praktische diensten zoals het oprichten van uw onderneming in Spanje, een maatschappelijke zetel in Spanje, of het openen van een bankrekening in Spanje.

Maar de eerste stap is om met u te bekijken wat uw doelstellingen zijn betreft het zakendoen in Spanje, en wat het beste stappenplan voor u is.

Stichting Internationaal Zakendoen

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Business Coaches. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

WIN EEN Originele MONT BLANC VULPEN

Deze verloten wij onder de eerste 100 afnames van onze brochures

Het starten van een eigen onderneming is altijd een spannende stap. Een onderneming starten in het buitenland is zelfs nog een stuk spannender. Hoewel Spanje relatief dichtbij is, en de juridische infrastructuur vergelijkbaar is met Nederland maar toch zijn er enkele verschillen met Nederland. Het is daarom goed dat u zich van te voren goed verdiept in deze verschillen voordat u de sprong in het diepe maakt. Heeft u bijvoorbeeld al een keuze gemaakt voor de rechtsvorm van uw onderneming?
In de oriënterende fase van uw plannen komt u op internet heel veel informatie tegen. Meestal niet up-to-date of incompleet. Indien u in één keer op de hoogte wil geraken van alle (en allerlaatste) regels die voor u van belang zijn, meldt u zich dan aan voor de het consult Zakendoen in Spanje.

WINEEN OrigineleMONT BLANC VULPE

Stichting Internationaal Zakendoen © 2014. All Rights Reserved.