Ondernemen in Frankrijk

OVER ONZE DIENSTEN:

Stichting Internationaal Zakendoen is een onafhankelijke en objectieve partij die u adviseren over alle aspecten van het zakendoen in Frankrijk. WWij hebben ervaring met landen als Frankrijk, Duitsland, Belgie, Engeland ,en vele andere landen. Naast bedrijfsadvies en fiscale dienstverlening, leveren wij diverse praktische diensten zoals het oprichten van uw onderneming in Frankrijk, een maatschappelijke zetel in Frankrijk, of het openen van een bankrekening in Frankrijk.

Maar de eerste stap is om met u te bekijken wat uw doelstellingen zijn betreft het zakendoen in Frankrijk, en wat het beste stappenplan voor u is.

Stichting Internationaal Zakendoen

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Business Coaches. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

WIN EEN Originele MONT BLANC VULPE

Deze verloten wij onder de eerste 100 afnames van onze brochures

Jaarlijks emigreren gemiddeld zo'n 2300 Nederlanders naar Frankrijk. Ongeveer driekwart van deze emigranten moeten of willen nog werken in Frankrijk. Ruim 90% daarvan doet dat via een eigen bedrijf, dus jaarlijks worden gemiddeld naar schatting zo’n 600 bedrijven opgezet of overgenomen door Nederlanders in Frankrijk.
In de oriënterende fase van uw plannen komt u op internet heel veel informatie tegen. Meestal niet up-to-date of incompleet. Indien u in één keer op de hoogte wil geraken van alle (en allerlaatste) regels die voor u van belang zijn, meldt u zich dan aan voor de het consult Zakendoen in Frankrijk.

WINEEN OrigineleMONT BLANC VULPE

Stichting Internationaal Zakendoen © 2014. All Rights Reserved.