Eigen Bedrijf Beginnen

Een eigen bedrijf beginnen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bedrijfsoprichting.nl is een webshop van (Internationaal) Zakendoen en levert producten en diensten die nodig zijn om een eigen bedrijf te beginnen. Als u deze website bent beland, heeft u waarschijnlijk al een sterk vermoeden gekregen dat het gecompliceerd kan zijn om een eigen bedrijf te beginnen. Er zijn een aantal belangrijke stappen die moeten worden doorlopen, en ondertussen bestaan er voor al deze stappen wel adviseurs die het beste met u voor (menen te) hebben. Naar onze mening, biedt informatie op het internet vrijwel nooit voldoende context en inhoud om tot een goed besluit te kunnen komen.

Het doel van (Internationaal) Zakendoen is dat alle diensten voor een (startende) ondernemer onder één dak kunnen worden geleverd, tegen de scherpste tarieven, en een uiterst professionele begeleiding. De ondernemer hoort zich bezig te houden met zijn onderneming, zoals zijn afnemers, leveranciers, en strategiebepaling. De bedrijfsadviseurs van Stichting (Internationaal) Zakendoen kunnen u helpen met: Het kiezen van een rechtsvorm Fiscale berekeningen maken van uw verwachte winst na belasting Opmaak Algemene Voorwaarden

  • Beperken van uw aansprakelijkheid & andere bedrijfsrisico’s
  • Het oprichten van de rechtsvorm
  • Boekhouddiensten
  • Marketingadvies
  • En veel meer…

Omdat wij deze diensten op grote schaal leveren, met een zeer breed pakket aan mogelijkheden , zijn we in staat volledig objectieve informatie te geven. Of u nu kiest voor een BV, een Limited, of liever gebruik maakt van een eenmanszaak, wij hebben geen financieel belang in uw keuze, behalve uw tevredenheid op lange termijn. Om deze reden werken wij ook niet op basis van uurtje-factuurtje, of met verborgen kosten. Onze kostenstructuur is volledig transparant, en u weet vooraf precies wat u krijgt voor welke prijs. Bij ons betaald niet iedere cliënt opnieuw om hetzelfde wiel uit te vinden. Door ervaring die we hebben opgedaan met de oprichting van meer dan duizend ondernemingen in het verleden, is een beproefde en succesvolle methode ontstaan waarbij nieuwe producten (zoals Algemene Voorwaarden gericht op een bepaalde sector, of een manier om belasting te besparen, of een interessante opzet van een rechtsvorm) aan al onze cliënten tegen een scherp tarief aan te kunnen bieden, in plaats dat iedere cliënt te maken krijgt met uurtje-factuurtje voor zogenaamd maatwerk.

Het maatwerk zit bij Stichting (Internationaal) Zakendoen volledig in het adviestraject dat voorafgaand de oprichting kan plaatsvinden (indien uzelf nog geen adviseur heeft). Dit adviestraject omvat een consult met een bedrijfsadviseur, een adviesrapport, en uiteraard een finale terugkoppeling op het rapport met beantwoording op alle eventuele vragen.

Dit adviestraject is geheel gratis voor de ondernemers die uiteindelijk kiezen voor onze diensten, indien u besluit om het advies te gebruik om alsnog te kiezen voor de diensten van een andere dienstverlener betaalt u een vast bedrag van slechts € 195 (ex BTW) voor de gehele begeleiding. Kortom, er is geen betere manier om een eigen bedrijf te beginnen dan contact op te nemen met een van onze bedrijfsadviseurs. Wij hebben een reeks aan brochures die u kunt downloaden, maar wij raden u ten zeerste aan contact op te nemen met uw eigen adviseur, of met één van de adviseurs van (Internationaal) Zakendoen voordat u online een rechtsvorm opricht.

  •