Buitenlandserechtsvormen

OVER ONZE DIENSTEN:

Stichting Internationaal Zakendoen is een onafhankelijke en objectieve partij die u kan helpen bij het oprichten van een rechtsvorm in het buitenland. Wij hebben ervaring met het oprichten van rechtspersonen wereldwijd, zodat u niet op zoek hoeft naar een lokale advocaat of adviseur.

Daarnaast biedt (Internationaal) Zakendoen diensten die zelfs lokale adviseurs of advocaten u niet kunnen bieden, zoals een maatschappelijke zetel (registered office) en begeleiding bij het openen van een abnkrekening en het verzorgen van uw administratie Neem nu contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijkheden!

Stichting Internationaal Zakendoen

Neem vrijblijvend contact op met één van onze fiscaal juristen. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

WIN EEN Originele MONT BLANC VULPEN

Deze verloten wij onder de eerste 100 afnames van onze brochures

Er is ontzettend veel informatie op het internet beschikbaar over het oprichten van een buitenlandse rechtsvorm.Bent u er al zeker van waar u de rechtsvorm wilt oprichten, of welke rechtsvorm u in het betreffende land wilt gebruiken. In sommige gevallen is de oprichting van een rechtsvorm niet altijd noodzakelijk. Een virtueel kantoor volstaat ook in veel gevallen, bijv. als het gaat om het benaderen van een nieuwe afzetmarkt. (Internationaal) Zakendoen is een onafhankelijke dienstverlener met agentschappen wereldwijd, en kan u volledig informeren over internationaal zakendoen. wij proberen zakendoen zo eenvoudig mogelijk te maken, en betaalbaar. Wij werken niet op uurtje-factuurtje basis, maar geloven in sterke rapporten tegen een vooraf afgesproken vergoeding.

WINEEN OrigineleMONT BLANC VULPE

Stichting Internationaal Zakendoen © 2014. All Rights Reserved.