Advies

OVER ONZE DIENSTEN:

Stichting Internationaal Zakendoen is een onafhankelijke en objectieve partij die u kan helpen bij het zoeken naar mogelijkheden in het buitenland. Wij hebben ervaring met het benaderen van buitenlandse afzetmarkten,zonder dat u daarvoor enorme investeringen hoeft te doen.

Met een goed advies, een virtueel kantoor, en een kleine buitenlandse marketingcampagne kunt u al snel onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn.Neem nu contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijkheden!

Stichting Internationaal Zakendoen

Neem vrijblijvend contact op met één van onze fiscaal juristen. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

WIN EEN Originele MONT BLANC VULPE

Deze verloten wij onder de eerste 100 afnames van onze brochures

Er is ontzettend veel informatie op het internet beschikbaar over Internationaal Zakendoen. Maar welke aanpak past het beste bij u? Het is vaak veel eenvoudiger om internationaal zaken te doen dan ondernemers denken. Een oprichting van een rechtsvorm in het buitenland is niet altijd noodzakelijk. Een virtueel kantoor volstaat ook in veel gevallen, bijv. als het gaat om het benaderen van een nieuwe afzetmarkt. (Internationaal) Zakendoen is een onafhankelijke dienstverlener met agentschappen wereldwijd, en kan u volledig informeren over internationaal zakendoen. wij proberen zakendoen zo eenvoudig mogelijk te maken, en betaalbaar. Wij werken niet op uurtje-factuurtje basis, maar geloven in sterke rapporten tegen een vooraf afgesproken vergoeding.

image1

Stichting Internationaal Zakendoen © 2014. All Rights Reserved.